dissabte, 6 d’octubre del 2012

29 DE SETEMBRE : MOLINS I MOLES, UN PATRIMONI PER DESCOBRIR

Feia temps que demanàvem pluja i ens ha arribat el dissabte 29 de setembre, cap a 2/4 de nou del matí !. Així que s'hagut de variar la programació prevista i, enlloc de pujar al Molí, ens preparem per escoltar la xerrada al Local Social.

Plou a bots i barrals i sobre una vintena d'assistents ens disposem a escoltar la xerrada del Dr. Joaquim Graupera, al qual presenta el Sr. Alcalde, lamentant que no puguem fer la visita al Molí i veure els treballs de desbrossament  que han dut a terme una bona colla de voluntaris durant l'estiu, juntament amb les entitats SSOM i GESS.

El Dr. Graupera ens parla de la bibliografia existent sobre aquest tema, de la situació dels molins a la comarca del Maresme, de la seva tipologia, funcionament i estructura per acabar amb un estudi sobre les diferents parts que han quedat al descobert del Molí d'en Jordà.

Una interessant conferència, de la qual podeu veure també l'article que ha publicat al seu blog "Maresme Medieval".


Agraïm a en Joaquim Graupera les seves visites al Molí i el seu assessorament, així com el seu oferiment de seguir col.laborant en el projecte.

Acabada la xerrada, per part del SSOM es van projectar unes fotografies de les diferents intervencions que s'han fet al Molí des de juliol i fins a setembre.





Fotografies : SSOM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada